赵宁如
发布时间: 2018-07-07   浏览次数:[浏览次数]
 南京审计大学经济与金融研究院 znr

姓名:赵宁如

岗位职称:助理教授 院长助理

办公室:位育楼403

电话:

Email :320203@nau.edu.cn

通讯地址:南京市浦口区雨山西路86号

教育背景

博士--Northern Illinois University

硕士--南开大学

本科--扬州大学

宏观经济学,金融经济学,计量经济学

工作论文

1. Surprise and Anticipated Government Spending Shocks.paper accepted for presentation at the 2016 North America Conference of the Chinese Economists Society and the 2016 Asian Meeting of Econometric Society.

2. News Shocks and Asset Returns.paper presented at the 2016 China Meeting of the Econometric Society.

3. Technological Shocks and Aggregate Labor Market Fluctuations.

讲授课程

Intermediate Macroeconomics (中级宏观经济学)